|
|
#1 |
|
|
Foruma Hoşgeldiniz
Yazılarınızı bekliyoruz.. Umarız herşey istenilen gibi olur ![]()
Ölürmüydün beni biraz daha sevsen ? Mevsimsiz solmadımmı sararmadımmı ben ? Tutmadın ellerimden ben düşerken ! Kaçmadınmı, gitmedinmi sen ! Olmadımmı yanında sen çok yalnızken ? Sarmadımmı seni kimseler sarmazken ? İstedin vermedimmi herşeyimi ? En derinden sevmedimmi ben ! Linkleri görmek için üye olmalısınız...
ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
MSN de imzanda yeni siteni görünce bi bakim dedim bu defa nasi bisey yapmis, valla yesil rengi pek sevmesemde temayla cok iyi bütünlesen bir site olmus. Ellerine saglik. Bol üyeli günler diliyorum.
Sevgilerimle Gülo |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
canımmmmm hayırlı olsun yeni siten cok güzel olmuş eline saglıkk
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Hoşgeldinizzzz
![]()
Ölürmüydün beni biraz daha sevsen ? Mevsimsiz solmadımmı sararmadımmı ben ? Tutmadın ellerimden ben düşerken ! Kaçmadınmı, gitmedinmi sen ! Olmadımmı yanında sen çok yalnızken ? Sarmadımmı seni kimseler sarmazken ? İstedin vermedimmi herşeyimi ? En derinden sevmedimmi ben ! Linkleri görmek için üye olmalısınız...
ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Giriş: Apr 2007
|
Linkleri görmek için üye olmalısınız...
ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN
ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ VİSTA ULTİMATEYE AİT ' RAR ' DOSYASI HATA VERİYOR 3 KERE İNDİRDİM AMA ACAMADIM. MÜMKÜNSE BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ.TEŞEKKÜRLER |
|
|
|
|
|
#6 |
|
MERHABA ARKADAŞLAR
Linkleri görmek için üye olmalısınız... ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN YUKARIDAKİ ' RAR ' 3 KERE İNDİRDİM HEPSİNDEDE ARŞİV BULUNAMADI DİYO BANA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ.TEŞEKKÜRLER |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
indirdiğiniz yere yazarsanız yardımcı olacaklardır
![]()
ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tebrikler çok güzel olmuş kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hoşgeldiniz katılımlarınızı bekliyoruz
![]()
ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
slm herkese ben yüssüs gürbüz sitenizi film deposu.net ten buldum bakalım nasılmış iyi çalışmalar kolay gelsin
|
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|