|
|
#41 |
![]() Giriş: May 2007
|
kendimizi kadınların yerine koyarsak bence bizde yaparız
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#42 |
![]() Giriş: May 2007
|
itiraf mı bu??? hak ediyoruz mu demek istiyosun by_kasırga
kendine ii bak bir veda deil elveda cümlesidir çoğu zaman o üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde kendine ii bak bundan sonra ben yanında olmıcam olamıcam istesemde istemesem de kendine ii bak......... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
ewet öle demek istedi heralde
![]()
|
|
|
|
#44 |
|
|
her yönümzden belli zeki olduğumuz
![]()
|
|
|
#45 |
|
|
diyorsunuz yani
VarLığının Kaç baHara beDeL oLDuğunu biLmeyenLer,yokLuğunun ızDırabını nasıL duySunLar "Kızımın iffeti batmakta rezilin gözüne, acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne." M.Akif ERSOY ALLAH'IM SENİ BULAN NEYİ YİTİRİR,SENİ YİTİREN NEYİ BULUR!!! Tanrı şahidimdir
Kurda kuşa Dağa taşa bile anlatabilirim. Demem o ki uzaktaki yakınım: Vuslatlara yabancıyım, Ama, Seni özlemenin kitabını yazabilirim |
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
hım... tehlikeli insanlarsınız siz uzak durmak lazım
|
|
|
|
|
|
#47 |
![]() |
aman tanrımmmmm ne bunlar böle yaaaaa....
|
|
|
#48 |
|
|
sanki sadece bayanların kötü planları war __??
|
|
|
|
#49 |
![]() Giriş: Jul 2009
|
kanka güzel planlar ben amcaogluna yapıyım saatin yanına el bombasının pimini baglayım basınca ussun |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|